O nas

 


Ponujamo vam lesene izdelke, ki bodo zaokrožile zunanji izgled vašega doma in/ali vam nudile prijetno bivanje v naravi.

Lesene hiške izdelujemo po naročilu. To so vrtne ute, glamping hiške,manjše počitniške hiške, bungalovi, .. Počitniške hiške so različnih dimenzij in oblik. Glamping hiške in počitniške hiške so oblikovane tako, da se jih lahko umesti v različne kraje in prostore.
Skupaj z vami poiščemo rešitve, ki zadovoljijo vaše želje in zahteve okolja. Lesu kot osnovnemu gradniku lahko dodamo različne  materiale, ki končnemu izdelku dajo osebno noto.

V naši ponudbi je tudi preko 30 osnovnih modelov balkonskih in vrtnih ograj, pergol, nadstreškov, izdelanih iz kvalitetnega lesa iglavcev ( les smreke ali Sibirskega macesna ). Vse ograje so na željo kupca pobarvane z najkvalitetnejšimi barvami in zmontirane na vaš balkon. Konstrukcijska izvedba ograj je taka, da se voda na njih nikjer ne zadržuje, kar bistveno podaljša življenjsko dobo ograje.

Vsi naši izdelki so impregnirani po postopku brezbarvne impregnacije. Les je tako obstojnejši in odpornejši, ne da bi se pri samem postopku impregniranja poškodovala zgradba in struktura lesa. Ponujamo in svetujemo tudi zaščito lesa z oljem.

V skladu z vašimi željami vam bomo izdelali načrt in pripravili predračun za izbrani izdelek

Pokličite nas in vaš nakup bo tudi vaše zadovoljstvo.

Srečko Plesničar s.p.
Ravnica 53, 5251 Grgar
tel.:  041/ 728-488
email: #EM#737367606f6a2877646c7965656e6f7d50627b7c783b78726c#EM#